Màster universitari en Enginyeria Industrial

CORPORACIÓ AGROALIMENTARIA GUISSONA. Elaborats

logo-guissona

Breu presentació de l'empresa

BonÀrea Agrupa compta amb una àmplia experiència en el sector agroalimentari. Desenvolupa totes les activitats ramaderes, industrials i comercials necessàries per arribar al consumidor sense intermediaris.

La realització del cicle productiu complet ha esdevingut un repte per a tota l’organització. Actualment duu a terme tots els processos, des del naixement de les aus i el bestiar, passant per la fabricació dels pinsos, la cria i engreix dels animals, el sacrifici, la transformació i l’elaboració dels productes fins a la seva distribució i la venda directa mitjançant les botigues bonÀrea.

Modalitat de Formació Dual 

1 plaça per Formació Dual adreçada a estudiants de la UdL

Dades activitats formatives a l'empresa

Les tasques realitzades per l’alumne dins l’empresa seran avaluades i es reconeixeran per un total de 36 crèdits ECTS. Aquests crèdits es corresponen amb les assignatures de Gestió de Projectes i Recursos Humans, el bloc optatiu format per les assignatures Projectes en Empresa I i II, i també el TFM.

Descripció de les tasques i del perfil professional a desenvolupar per part de l'alumne/treballador

L'estudiant treballarà dins l’equip d’Inversions i millora continua, on la nostra missió és la de ser la referència tècnica del Departament d’Elaborats, donant solucions simples a problemes complexes. Les tasques a dur a terme són:

  • Analitzar els diferents processos productius amb l’objectiu d’optimitzar les tasques importants i reduir o eliminar les que no aporten valor.
  • Gestionar projectes des de la idea fins a la posada en funcionament.
    • Treballar amb equips multidisciplinaris
    • Contactar amb fabricants de maquinària
    • Estudiar tècnicament les solucions
    • Calcular l’estalvi/retorn econòmic de les inversions
    • Planificar equips de treball per aconseguir posades en funcionament eficients
    • Efectuar la documentació contractual amb els proveïdors

Durant les primeres setmanes es realitzarà una introducció a la indústria alimentaria i als processos productius i instal·lacions propis per poder dur a terme les tasques anteriors amb tot el coneixement necessari.

L'estudiant adquirirà les competències del màster en Enginyeria Industrial tenint una experiència pràctica en un entorn laboral, coneixent de primera mà el funcionament d’una planta productiva i sent part del desenvolupament d’una gran empresa del nostre territori..

Horari a l’empresa durant el període lectiu (mitja jornada – 4 hores/dia)

Durant els dies lectius 9:00-13:00

Horari a l’empresa durant el període NO lectiu (jornada completa – 8 hores/dia)

Durant els dies NO lectius 9:00-14:00 i de 15:00 -18:00

La durada de la formació

Octubre de 2024 a agost de 2026

Remuneració bruta anual

A determinar

Localitat on es realitzarà la formació dual

Passeig Torrent del Passerell s/n

25210 - Guissona

Perfil dels estudiants / treballadors

Coneixements i requisits

  • Orientació als resultats
  • Adaptació al canvi
  • Capacitat analítica i resolutiva
  • Tenir iniciativa

Idiomes

Castellà/Català.

Altres aspectes a valorar en el procés de selecció

Requereix de mobilitat pròpia

Es busca una persona amb actitud d’aportar valor a l’empresa, sent proactiva en el seu lloc de treball i col·laborar activament amb els companys.